De GooischePas

De GooischePas

Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Vanuit dit gedachtengoed verbinden wij ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven en overheidsinstanties in ‘t Gooi en omstreken. Lokale betrokkenheid zit echt in ons DNA. Zeker in de huidige werkelijk onwerkelijke situatie van Corona, speelt De GooischePas een belangrijke rol in verbinding van lokale partijen.

De Lokale Helden hebben het zwaar en gaan nog een onzekere periode tegemoet. Lokale ondernemers zijn gebaat met omzet op korte en middellange termijn. Voor de leefbaarheid in ‘t Gooi is het belangrijk dat het hen goed gaat. Lokale Helden horen in ’t Gooi te blijven. Daarnaast hebben de mensen in de vitale beroepen het nu ook zwaar en zijn zij een hele belangrijke groep mensen waar wij onze diepe waardering voor willen uitspreken. Dat kunnen we doen door massaal voor ze te klappen, maar dat kunnen we ook doen door ze een cadeau te geven: De GooischePas!

Deze Zorg Helden zijn op dit moment het beste goede doel om voor te sparen. Van alle bestedingen gedaan met De GooischePas wordt automatisch 2% gespaard voor het goede doel. Dit gespaarde geld komt via de Zorg Helden met hun GooischePas weer terug bij de Lokale Helden. Want Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. De afdracht aan de Stichting De GooischePas (voor o.a. ontwikkeling, onderhoud platform en promotie) is in de periode van de coronacrisis 0% (normaal 3%).  

De GooischePas wordt de verbindende factor tussen de Lokale Helden (de lokale ondernemers), Sociale Helden (maatschappelijke organisaties en goede doel), Loyale Helden (inwoners) en de Zakelijke Helden (bedrijven, organisaties en gemeenten) in ‘t Gooi en omstreken.

De Zorg Helden zijn op dit moment de allerbelangrijkste Sociale Helden en daarmee het beste goede doel om voor te sparen. En via De GooischePassen die bij de Zorg Helden terecht gaan komen, komen ook deze bestedingen weer bij de lokale ondernemers terug. Zo hoort ‘t in ‘t Gooi.