Home Phone

FAQ

Heb je een vraag?
Wellicht vind je je antwoord hieronder in de veelgestelde vragen. 

De lokale cadeaukaarten van De GooischePas hebben op de achterzijde een uniek kaartnummer, een barcode en een magneetstrip. Hiermee kun je bij de aangesloten ondernemers betalen. Laat de barcode scannen of gebruik de magneetstrip bij de pinterminal.

Je hoeft het tegoed op je cadeaukaart niet in één keer te besteden, maar je kunt je cadeaukaart bij meerdere winkels of zaken gebruiken totdat het saldo op je pas op is.

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is via de saldochecker. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met je cadeaukaart van De GooischePas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

Het tegoed op de lokale cadeaukaarten van De GooischePas is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Koop je een lokale cadeaukaart van De GooischePas via de website, dan ontvang je deze binnen enkele na aankoop op het door jou opgegeven postadres. Je ontvangt een aankoopbevesting in je mail. Check voor de zekerheid ook je spamfolder als deze mail niet is ontvangen.

Mocht je geen bevestiging of kaart hebben ontvangen, neem dan contact op met ons serviceteam. Dat kan via [email protected] of 088 538 7035. De klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten van De GooischePas. Je kunt De GooischePas of één van de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas ook online kopen. 

De GooischePas heeft meerdere lokale cadeaukaarten gericht op het supporten van lokale ondernemers en om te sparen voor lokale goede doelen.

Ontdek hier waar je met jouw lokale cadeaukaarten van De GooischePas allemaal kunt gaan winkelen, eten, drinken, sporten, ontspannen of je laten verzorgen. 

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in Hilversum en de regio ’t Gooi kunnen (bijna) niet profiteren van deze 7 miljoen business. Zonde! 

Met lokale cadeaukaarten van De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. 

Via lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt automatisch 2% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

En zo steun je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas én lokale ondernemers én lokale goede doelen. 

 

Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt altijd automatisch gespaard voor een lokaal goed doel. Zonder dat het jou iets kost. Stichting De GooischePas spaart 2% voor het lokale goede doel via de bestedingen van de lokale cadeaukaarten. Het lokale goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas gestort en zo wordt ook dit ‘lokale geld’ weer uitgegeven bij de aangesloten lokale ondernemers.

Het is nog niet mogelijk om als individu een lokaal goed doel aan te dragen. Wel kunnen lokaal goede doelen instellingen of sociaal maatschappelijke verenigingen zich aanmelden om zich aan te sluiten bij de lokale cadeaukaarten van De GooischePas.  

Meer informatie hierover vind je op de pagina goede doelen.

 

De GooischePas is een lokaal initiatief (Stichting De GooischePas) en wordt gefaciliteerd door Groupcard, zij faciliteren al ruim 10 jaar lokale cadeaukaarten. Met als doel om meer geld rond te laten gaan in de regio, lokaal besteden leuker te maken en lokale verenigingen en goede doelen te steunen. 

Met de Stichting De GooischePas lanceren wij lokale cadeaukaarten in ’t Gooi, omdat er jaarlijks ruim 255 miljoen euro wegvloeit uit ’t Gooi en omstreken naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas willen we het lokale besteden leuker maken en daarmee een gedeelte van het wegvloeiende geld terughalen en laten circuleren tussen ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties in ’t Gooi en omstreken.

Staat je vraag er niet tussen, contact ons via telefoon of e-mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 088 – 538 70 35. Of stuur ons een e-mail op: [email protected].