FAQ

Om snel te helpen bij antwoord op vragen of voor meer uitleg, vind je hieronder heel makkelijk meer informatie op antwoorden bij meest gestelde vragen. 

Voor andere vragen, zijn wij  bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 – 538 70 35. Of stuur ons een bericht per e-mail: [email protected]

Met de Stichting De GooischePas lanceren wij dit initiatief omdat er jaarlijks ruim 255MLN EUR wegvloeit uit ’t Gooi en omstreken naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met De GooischePas willen we het lokale besteden leuker maken en daarmee een gedeelte van het wegvloeiende geld terughalen en laten circuleren tussen ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties in ’t Gooi en omstreken.

De GooischePas is het leukste en meest lokale cadeautje om te krijgen en om te geven.

De GooischePas is lokaal super breed te besteden en te gebruiken om bij aangesloten ondernemers in 't Gooi te shoppen, eten, drinken, ontspannen en sporten.

Met De GooischePas steun je lokale ondernemers en spaar je automatisch voor een lokaal goed doel. Want kom jij met De GooischePas bij een aangesloten lokale ondernemer, dan wordt automatisch 3% van je aankoop door de ondernemer afgedragen aan het lokale goede doel. Jij spaart dus voor een lokaal goed doel zonder dat het je iets 'kost'. 

De GooischePas is er voor iedereen in ’t Gooi en omstreken. Met De GooischePas wordt het leuker om lokaal te gaan besteden. Want met De GooischePas word je continue verrast. 

De GooischePas is er om lokale ondernemers te steunen en om te sparen voor lokale goede doelen. De GooischePas in totaal support  de leefbaarheid in ’t Gooi.

 

De GooischePas is niet persoonsgebonden. De GooischePas heeft wel uniek kaartnummer en barcode. Door De GooischePas te registreren koppel je de Pas aan je eigen account. En kunnen we je bij verlies helpen aan een nieuwe GooischePas.

In Mijn Pas omgeving zie je tot hoe lang jouw GooischePas geldig is. In Mijn Pas omgeving is het binnenkort ook mogelijk om zelf je Pas te blokkeren. 

Koop je De GooischePas via de website, dan ontvang je De GooischePas binnen enkele dagen na het afronden van de transactie met iDeal op het door jou opgegeven postadres. In je mail krijg je een bevestiging van je aankoop. Check voor de zekerheid ook je spamfolder als deze mail niet is ontvangen.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact op met ons serviceteam. Dat kan via [email protected] of 088 538 7035. De klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De GooischePas is vanaf de dag van aankoop nog twee jaar geldig. In Mijn Pas omgeving vind je exact de informatie over de geldigheid van je GooischePas. 

De GooischePas is twee jaar geldig na aanschaf. Indien het tegoed op De GooischePas 'op' is, dan is het binnenkort ook mogelijk om in Mijn Pas De GooischePas op te waarderen. 

Via de Saldochecker op de website zie je heel snel wat het saldo op De GooischePas is. 

Door het kopen van de De GooischePas steun je de aangesloten lokale ondernemers in ’t Gooi. Jij krijgt een tegoed op jouw GooischePas waarmee je lekker kan gaan shoppen, eten, drinken, ontspannen of sporten. 

Wees loyaal, shop lokaal. Met De GooischePas steun je de lokale ondernemers. En zij hebben deze steun best hard nodig. Dus dank je wel voor je support aan lokaal!

Wij garanderen je dat 98% van het GooischePas tegoed terecht komt de lokale ondernemer waar jij De GooischePas gebruikt. Als dank je wel voor jouw support spaart de lokale ondernemer aan het goede doel. Hoe gaaf is dat! Alle kosten voor het faciliteren van De GoosichePas en de afhandeling van De GooischePas en transacties worden in het jaar 2020 gedragen door De GooischePas.

Ja en nee. De ondernemers krijgen 98% uitbetaald. Via De GooischePas dragen zij automatisch 2% van hun omzet af aan een goed doel.  Dit spaartegoed komt via De GooischePas van de spaardoelen weer terug bij de lokale ondernemers. Met hun deelname aan De GooischePas laten de lokale ondernemers hun maatschappelijke betrokkenheid zien. 

In 2020 - het jaar van de de coronacrisis - ziet de organisatie af van hun commissie voor de service, promotie en het systeem van De GooischePas. Zo komen alle opbrengsten terecht als financiële steun bij de aangesloten lokale ondernemers  en goede doelen. 

De GooischePas heeft een unieke kaartnummer en een barcode. Hiermee kan je bij de aangesloten ondernemers betalen en sparen met De GooischePas. Je kan ook een foto maken van De GooischePas en op je telefoon laten zien. 

Geef bij het betalen door dat je gebruik wilt maken van De GooischePas. En laat je barcode van De GooischePas dan zien en scannen om te verzilveren.

Via De GooischePas wordt automatisch 3% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

Met De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. Door het automatisch sparen steun je Met De GooischePas ook automatisch lokale verenigingen of goede doelen. 

De GooischePas is ontwikkelt en uitgevoerd door organisatie De GooischePas en staat onder toezicht van de Stichting De GooischePas. De GooischePas is een lokaal initiatief (Stichting De GooischePas) en wordt gefaciliteerd door GROUPCARD BV. GROUPCARD BV faciliteert al ruim 10 jaar lokale cadeaukaarten in een 20-tal gemeenten. Met als doel om meer geld rond te laten gaan in de regio, lokaal besteden leuker te maken en lokale verenigingen en goede doelen te steunen. 

Zorg Helden, dat zijn de mensen in de vitale beroepen die het nu zo zwaar hebben. En waar wij onze diepe waardering voor uit willen spreken. Dat doen we niet alleen om voor ze te klappen, maar ook door ze een cadeau te geven: De GooischePas.

Scroll naar top