FAQ

Om snel te helpen bij antwoord op vragen of voor meer uitleg, vind je hieronder heel makkelijk meer informatie op antwoorden bij meest gestelde vragen. 

Voor andere vragen, zijn wij  bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 – 538 70 35. Of stuur ons een bericht per e-mail: [email protected]

Veel gestelde vragen

De lokale cadeaukaarten van De GooischePas hebben op de achterzijde een unieke kaartnummer, een barcode en een magneetstrip. Hiermee kun je bij de aangesloten ondernemers betalen. Laat de barcode scannen of gebruik de magneetstrip bij de pinterminal.

Je kunt het bedrag op je lokale cadeaukaart in één keer besteden bij een aangesloten lokale winkel of zaak. Maar het is ook mogelijk om meerdere keren te betalen en dus bij verschillende aangesloten winkels of zaken je lokale cadeaukaart gebruiken. 

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met je cadeaukaart van De GooischePas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

Het tegoed op de lokale cadeaukaarten van De GooischePas is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Koop je een lokale cadeaukaart van De GooischePas via de website, dan ontvang je deze binnen enkele dagen na het afronden van de transactie met iDeal op het door jou opgegeven postadres. In je mail krijg je een bevestiging van je aankoop. Check voor de zekerheid ook je spamfolder als deze mail niet is ontvangen.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact op met ons serviceteam. Dat kan via [email protected] of 088 538 7035. De klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De GooischePas is dé lokale cadeaukaart voor de regio ‘t Gooi. Super leuk om te krijgen en te geven. 

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten van De GooischePas. Je kunt De GooischePas of één van de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas ook online kopen. 

 

De GooischePas heeft meerdere lokale cadeaukaarten gericht op het supporten van lokale ondernemers en om te sparen voor lokale goede doelen.

Met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas kun zelf kiezen uit meer dan 1001 cadeaus of activiteiten bij heel veel diverse lokale ondernemers.

Op dit moment zijn er verschillende lokale cadeaukaarten van De GooischePas. 

 

Ontdek hier waar je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas allemaal kunt gaan winkelen, eten, drinken, sporten, ontspannen of je laten verzorgen. 

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in Hilversum en de regio ‘t Gooi kunnen (bijna) niet profiteren van deze 7 miljoen business. Zonde! 

Met lokale cadeaukaarten van De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. 

Via lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt automatisch 2% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

En zo steun je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas én lokale ondernemers én lokale goede doelen. 

 

Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas, dus ook de HilversummerPas,  wordt altijd automatisch gespaard voor een lokaal goed doel. Zonder dat het jou iets kost. Stichting De GooischePas spaart voor het lokale goede doel 2% van de gelden, besteed via lokale cadeaukaarten. Het lokale goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en zo wordt ook dit ‘lokale geld’  weer uitgegeven bij de aangesloten lokale ondernemers.

 

Het is nog niet mogelijk om als individu een lokaal goed doel aan te dragen. Wel kunnen  lokaal goede doel instelling of sociaal maatschappelijke verenigingen zich aanmelden om aan te sluiten bij de lokale cadeaukaarten van De GooischePas.  

Meer informatie hierover vind je op de pagina goede doelen

 

De GooischePas is een lokaal initiatief (Stichting De GooischePas) en wordt gefaciliteerd door GROUPCARD BV. GROUPCARD BV faciliteert al ruim 10 jaar lokale cadeaukaarten in een 20-tal gemeenten. Met als doel om meer geld rond te laten gaan in de regio, lokaal besteden leuker te maken en lokale verenigingen en goede doelen te steunen. 

 

Met de Stichting De GooischePas lanceren wij lokale cadeaukaarten in ‘t Gooi, omdat er jaarlijks ruim 255MLN EUR wegvloeit uit ’t Gooi en omstreken naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met de lokale cadeaukaarten De GooischePas willen we het lokale besteden leuker maken en daarmee een gedeelte van het wegvloeiende geld terughalen en laten circuleren tussen ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties in ’t Gooi en omstreken.

Ja en nee. De ondernemers krijgen 95% uitbetaald. Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas dragen zij automatisch 2% van het lokale geld af aan een goed doel.  Dit spaartegoed komt via De GooischePas van de spaardoelen weer terug bij de lokale ondernemers. Met hun deelname aan De GooischePas laten de lokale ondernemers hun maatschappelijke betrokkenheid zien. 

Scroll naar top