Sparen voor lokale goede doelen

Met De GooischePaS

Dat is mooi! Met jouw De GooischePas spaar je automatisch voor een ander. Want koop jij met De GooischePas bij een aangesloten lokale ondernemer, dan wordt automatisch 2% van je aankoop afgedragen aan het lokale goede doel. Zo hoort ’t in ’t Gooi. Met De GooischePas support jij de lokale ondernemers en je spaart automatisch voor een ander, zonder dat het jou iets ‘kost’.

Hoe werkt sparen voor goede doelen?

Regelmatig bekijkt Stichting De GooischePas welk lokale goede doel wordt gesteund. Voor dit goede doel wordt dan automatisch via De GooischePas gespaard. Dit betekent dat van alle bestedingen – gedaan met één van De GooischePassen bij de aangesloten ondernemers – 2% voor het goede doel wordt gespaard. 

Het gespaarde tegoed wordt niet zomaar uitgekeerd aan het goede doel. Dit wordt gedaan in de vorm van een tegoed op een De GooischePas. Deze kan het goede doel besteden bij de aangesloten lokale ondernemers. Zo blijven bestedingen rond gaan in ‘t Gooi. En zo hoort het. 

Het sparen gebeurt automatisch en kost jou ‘niets’. Heb jij je De GooischePas geregistreerd, dan zie je in de Mijn Pas omgeving precies wat je bij welke lokale ondernemer hebt besteed en hoeveel je hebt gespaard voor het lokale goede doel. 

Eerdere lokale goede doelen waren:

Voedselbank Gooi en omstreken

Voedselbank

Zorghelden in 't Gooi

Dankjewel zorghelden

Waarom sparen voor 't lokale goede doel

Lokale goede doelen en maatschappelijke verenigingen zijn belangrijk voor de leefbaarheid en sociale interactie in ’t Gooi en omgeving. Het is voor hen lastig om financiering en lokale sponsorgelden te vinden. Ook het krijgen van vrijwilligers is vandaag de dag een grote opgave. Veel verenigingen hebben niet genoeg begeleiders voor het bieden van genoeg aandacht of goede verzorging, activiteiten, trainingen of lessen. Dit is essentieel voor de levendigheid van de vereniging en onze lokale omgeving. Dus wees loyaal en shop lokaal. Dan spaar je ook nog eens automatisch via de lokale ondernemers voor een lokaal goed doel! 

Voorwaarden voor lokale goede doelen (van verenigingen) om mee te doen

Stichting De GooischePas beoordeelt elke aanvraag  van een lokaal goed doel of lokaal maatschappelijke verenging om zich aan te sluiten bij De GooischePas heel nauwkeurig.

Voorwaarden zijn onder andere:

Aanmelden als lokale goed doel of vereniging

Wil jij je als lokaal goede doel instelling of sociaal maatschappelijke vereniging aansluiten bij De GooischePas? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5387035 of stuur een mail naar [email protected].

We komen graag met je in gesprek over de voordelen en voorwaarden voor aansluiten bij De GooischePas.