wees loyaal shop lokaal

't hoort in 't Gooi

Met De GooischePas kan je shoppen, eten & drinken en ontspannen bij de aangesloten lokale winkeliers, horeca en andere zaken in ‘t Gooi. Lokale ondernemers die aangesloten zijn bij De GooischePas zijn echte Lokale Helden. Kom jij met De GooischePas shoppen bij deze Lokale Helden, dan sparen zij via De GooischePas voor een goede doel. Op dit moment is dat een dankjewel voor de Zorg Helden in ‘t Gooi. We streven er naar om zoveel mogelijke Zorg Helden in ‘t Gooi De GooischePas cadeau te doen. Zij kunnen dan straks ook lekker lokaal shoppen, eten & drinken en ontspannen bij de Lokale Helden. En zo blijven bestedingen dan rond gaan in ‘t Gooi. En zo hoort ‘t.    

t Gooi Bruist Magazine

De GooischePas is te besteden bij alle aangesloten lokale ondernemers en is twee jaar geldig na moment van aankoop. Je hoeft het tegoed op De GooischePas niet in één keer te besteden. We hebben het voor nu ook mogelijk gemaakt om De GooischePas voor één specifieke lokale held te kopen.

Koop De GooischePas als cadeautje voor jezelf of geef ‘m cadeau aan een ander. Bijvoorbeeld voor Moederdag, een verjaardag, zomaar of aan een Zorg Held.