Een eindejaars cadeau uit 't gooi

Verras je medewerkers

Verras je medewerkers en laat ze zelf een Gooisch cadeautje kiezen bij de nu al 78 aangesloten lokale winkels, horeca en Gooische zaken.
De GooischePas, het leukste en meest lokale cadeau om te geven en te krijgen.

Gooische medewerkers kiezen zelf een cadeautje

De GooischePas is een lokaal initiatief van de Stichting De GooischePas met als doel het te besteden geld in de regio rond te laten gaan tussen inwoners, lokale ondernemers, bedrijven en lokale goede doelen en (sport)verenigingen. Je steunt met De GooischePas niet alleen lokale ondernemers, maar je spaart ook automatisch voor een lokaal goed doel.

Door als bedrijf in ’t Gooi je medewerkers te verrassen met De GooischePas geef je niet alleen het leukste en meest lokale cadeautje dat er is. Je stimuleert met De GooischePas ook de lokale leefbaarheid en economie. Jij steunt de lokale ondernemers en zij sparen namens jou voor een lokaal goed doel.

De GooischePas
Arrow02

Een gooisch cadeautje

Voor de feestdagen!

De GooischePas, het leukste en meest lokale cadeau om te geven en te krijgen.

Heeft u met uw bedrijf interesse in een groot aantal Gooische cadeautjes of wilt u een persoonlijke touch geven aan De GooischePas of een op maat gemaakt Gooisch cadeautje? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per e-mail of telefoon.

Telefoon: 088 – 538 70 35

Het personaliseren van De GooischePas of een Gooisch Cadeautje op maat? Denk dan aan bijvoorbeeld:

Samen een Gooisch Cadeautje samenstellen?

Scroll naar top