Home Phone

Lekker een dagje winkelen en genieten met je

Gooise Meren Pas

De Gooise Meren Pas is een lokale cadeaukaart die je kunt besteden in:

Bussum | Naarden | Muiden | Muiderberg

De Gooise Meren Pas is een speciale uitgave die door gemeente Gooise Meren beschikbaar is gesteld als kerstgeschenk voor haar medewerkers. Met de Gooise Meren Pas kun je lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo steun je de lokale ondernemers van Gooise Meren.

Hoe werkt het?

De Gooise Meren Pas als lokale betaalpas

 • Check je saldo met de saldochecker op deze website.
 • De Gooise Meren Pas hoeft niet eerst geactiveerd te worden. Je kunt hem direct gebruiken.
 • Het tegoed op je Gooise Meren Pas hoeft niet in één keer te worden besteed.
 • Je kunt de Gooise Meren Pas bij verschillende winkels en (horeca)zaken gebruiken, totdat je tegoed op is.
 • Laat je Gooise Meren Pas scannen of betaal ermee bij de pinterminal.
 • Je kunt ook een gedeelte van het totaal bedrag betalen met je Gooise Meren Pas als je tegoed niet geheel toereikend is voor je aankoop.ze

een lokale cadeaukaart voor Gooise Meren

 • 1001 mogelijkheden met de Gooise Meren Pas. 
 • De Gooise Meren Pas geeft keuze een breed en divers aanbod bij winkels, horecagelegenheden, kappers, sport en wellness in Gooise Meren.
 • Het tegoed op de Gooise Meren Pas blijft twee jaar geldig.
 • Steeds meer lokale ondernemers sluiten zich aan.
 • Ontdek op de website waar  je terecht kunt met je Gooise Meren Pas. 

Besteed de Gooise Meren Pas
onder andere bij:

Check hier je saldo

Saldochecker

Bekijk de unieke code
op de achterkant van je pas

6064 3648 9210


Gooise Meren Pas

Bedankt voor je lokale support

Veelgestelde vragen

De Gooise Meren Pas is een speciale uitgave die door de gemeente Gooise Meren beschikbaar is gesteld als kerstgeschenk voor haar medewerkers. Met de Gooise Meren Pas kun je lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo support je de lokale economie van de Gooise Meren.

De Gooise Meren Pas is vanaf de dag van uitgifte nog twee jaar geldig. 

Je kunt het bedrag op je lokale cadeaukaart in één keer besteden bij een aangesloten lokale winkel of zaak. Maar het is ook mogelijk om meerdere keren te betalen en dus bij verschillende aangesloten winkels of zaken je lokale cadeaukaart gebruiken. 

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is via de saldochecker. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met je cadeaukaart van de Gooise Meren Pas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

De Gooise Meren Pas is niet te koop, dit was een speciale uitgave. Je kunt wel De GooischePas kopen.

De GooischePas is dé lokale cadeaukaart voor de regio ’t Gooi. Super leuk om te krijgen en te geven. 

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten van De GooischePas. Je kunt De GooischePas of één van de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas ook online kopen. 

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in de Gooise Meren en de regio ’t Gooi kunnen (bijna) niet profiteren van deze 8 miljoen business. Zonde! 

Met lokale cadeaukaarten van De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. 

Via lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt automatisch 2% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

En zo steun je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas én lokale ondernemers én lokale goede doelen. 

Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas, dus ook de Gooise Meren Pas, wordt altijd automatisch gespaard voor een lokaal goed doel. Zonder dat het jou iets kost. Stichting De GooischePas spaart voor het lokale goede doel 2% van de gelden, besteed via lokale cadeaukaarten. Het lokale goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en zo wordt ook dit ‘lokale geld’  weer uitgegeven bij de aangesloten lokale ondernemers.

Het is nog niet mogelijk om als individu een lokaal goed doel aan te dragen. Wel kunnen lokaal goede doel instelling of sociaal maatschappelijke verenigingen zich aanmelden om aan te sluiten bij de lokale cadeaukaarten van De GooischePas.  

Meer informatie hierover vind je op de pagina goede doelen.