Wij wensen je heel veel plezier met je eigen

HilversummerPas

De Hilversummerpas is een lokale cadeaukaart die je kunt besteden:

IN ALLE AANGESLOTEN WINKELS EN ZAKEN IN HILVERSUM

De HilversummerPas is een limited edition lokale cadeaukaart, welke als kerstcadeau (2021) is gegeven door de gemeente Hilversum aan haar medewerkers. Met de HilversummerPas kun je dus lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo support je de lokale economie van Hilversum en spaar je tevens automatisch voor een lokaal goed doel.

Hoe werkt het?

HilversummerPas als lokale betaalpas

 • Check je saldo met de saldochecker op de website.
 • De HilversummerPas hoeft niet eerst geactiveerd te worden. Je kunt hem direct gebruiken.
 • Het tegoed op je HilversummerPas hoeft niet in één keer te worden besteed.
 • Je kunt de HilversummerPas bij verschillende winkels en (horeca)zaken gebruiken, totdat je tegoed op is.
 • Laat je HilversummerPas scannen of betaal ermee bij de pinterminal.
 • Je kunt ook een gedeelte van het totaal bedrag betalen met je HilversummerPas als je tegoed niet geheel toereikend is voor je aankoop

een lokale cadeaukaart voor Hilversum

 • 1001 mogelijkheden met de HilversummerPas. 
 • De HilversummerPas geeft keuze in een breed en divers aanbod bij Hilversumse winkels, horecagelegenheden, kappers, sport en wellness.
 • Het tegoed op de HilversummerPas blijft twee jaar geldig.
 • Steeds meer Hilversumse lokale ondernemers sluiten zich aan.
 • Ontdek op de website bij welke lokale winkels en (horeca)zaken je terecht kunt met je HilversummerPas. 

Besteed de HilversummerPas
onder andere bij:

Check hier je saldo

Hilversummerpas

Bedankt voor je lokale support

Veelgestelde vragen

De HilversummerPas is een lokale cadeaukaart waarmee je zelf kunt kiezen uit meer dan 1001 cadeaus of activiteiten bij heel veel diverse aangesloten Hilversumse ondernemers. Ontdek hier waar je met de HilversummerPas allemaal kunt gaan winkelen, eten, drinken, sporten, ontspannen of je laten verzorgen. 
Net als met de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas, spaar je met de HilversummerPas automatisch voor het lokale goede doel. Zonder dat het jouw iets kost. 

De HilversummerPas is vanaf de dag van uitgifte nog twee jaar geldig. 

Je kunt het bedrag op je lokale cadeaukaart in één keer besteden bij een aangesloten lokale winkel of zaak. Maar het is ook mogelijk om meerdere keren te betalen en dus bij verschillende aangesloten winkels of zaken je lokale cadeaukaart gebruiken. 

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is via de saldochecker. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met je cadeaukaart van de HilversummerPas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

De HilversummerPas is niet te koop, dit was een speciale uitgave. Je kunt wel De GooischePas kopen.

De GooischePas is dé lokale cadeaukaart voor de regio ‘t Gooi. Super leuk om te krijgen en te geven. 

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten van De GooischePas. Je kunt De GooischePas of één van de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas ook online kopen. 

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in Hilversum en de regio ‘t Gooi kunnen (bijna) niet profiteren van deze 7 miljoen business. Zonde! 

Met lokale cadeaukaarten van De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. 

Via lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt automatisch 2% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

En zo steun je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas én lokale ondernemers én lokale goede doelen. 

Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas, dus ook de HilversummerPas, wordt altijd automatisch gespaard voor een lokaal goed doel. Zonder dat het jou iets kost. Stichting De GooischePas spaart voor het lokale goede doel 2% van de gelden, besteed via lokale cadeaukaarten. Het lokale goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en zo wordt ook dit ‘lokale geld’  weer uitgegeven bij de aangesloten lokale ondernemers.

Het is nog niet mogelijk om als individu een lokaal goed doel aan te dragen. Wel kunnen lokaal goede doel instelling of sociaal maatschappelijke verenigingen zich aanmelden om aan te sluiten bij de lokale cadeaukaarten van De GooischePas.  

Meer informatie hierover vind je op de pagina goede doelen.