Lekker een dagje winkelen en genieten met je

HuizerPas

De HuizerPas is een lokale cadeaukaart die je kunt besteden:

IN ALLE AANGESLOTEN WINKELS EN ZAKEN IN HUIZEN

De HuizerPas is een speciale uitgave die door gemeente Huizen beschikbaar is gesteld als kerstgeschenk voor haar medewerkers. Met de HuizerPas kun je lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo support je de lokale economie van Huizen.

Hoe werkt het?

HuizerPas als lokale betaalpas

 • Check je saldo met de saldochecker op de website.
 • De HuizerPas hoeft niet eerst geactiveerd te worden. Je kunt hem direct gebruiken.
 • Het tegoed op je HuizerPas hoeft niet in één keer te worden besteed.
 • Je kunt de HuizerPas bij verschillende winkels en (horeca)zaken gebruiken, totdat je tegoed op is.
 • Laat je HuizerPas scannen of betaal ermee bij de pinterminal.
 • Je kunt ook een gedeelte van het totaal bedrag betalen met je HuizerPas als je tegoed niet geheel toereikend is voor je aankoop.

een lokale cadeaukaart voor Huizen

 • 1001 mogelijkheden met de HuizerPas. 
 • De HuizerPas geeft keuze in een breed en divers aanbod bij Huizense winkels, horecagelegenheden, kappers, sport en wellness.
 • Het tegoed op de HuizerPas blijft twee jaar geldig.
 • Steeds meer Huizense lokale ondernemers sluiten zich aan.
 • Ontdek op de website bij welke lokale winkels en (horeca)zaken je terecht kunt met je HuizerPas. 

Besteed de HuizerPas
onder andere bij:

Check hier je saldo

HuizerPas

Bedankt voor je lokale support

Veelgestelde vragen

De HuizerPas is een speciale uitgave die door  gemeente Huizen beschikbaar is gesteld als kerstgeschenk voor haar medewerkers. Met de HuizerPas kun je lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo support je de lokale economie van Huizen.

De HuizerPas is vanaf de dag van uitgifte nog twee jaar geldig. 

Je kunt het bedrag op je lokale cadeaukaart in één keer besteden bij een aangesloten lokale winkel of zaak. Maar het is ook mogelijk om meerdere keren te betalen en dus bij verschillende aangesloten winkels of zaken je lokale cadeaukaart gebruiken. 

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is via de saldochecker. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met je cadeaukaart van de HuizerPas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

De HuizerPas is niet te koop, dit was een speciale uitgave. Je kunt wel De GooischePas kopen.

De GooischePas is dé lokale cadeaukaart voor de regio ‘t Gooi. Super leuk om te krijgen en te geven. 

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten van De GooischePas. Je kunt De GooischePas of één van de andere lokale cadeaukaarten van De GooischePas ook online kopen. 

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in Hilversum en de regio ‘t Gooi kunnen (bijna) niet profiteren van deze 8 miljoen business. Zonde! 

Met lokale cadeaukaarten van De GooischePas koop en steun je lokale winkels, horeca en zaken. 

Via lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt automatisch 2% van de gelden, besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor een lokaal goed doel. Het goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en besteden dit weer bij aangesloten ondernemers.

En zo steun je met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas én lokale ondernemers én lokale goede doelen. 

Via de lokale cadeaukaarten van De GooischePas, dus ook de HuizerPas, wordt altijd automatisch gespaard voor een lokaal goed doel. Zonder dat het jou iets kost. Stichting De GooischePas spaart voor het lokale goede doel 2% van de gelden, besteed via lokale cadeaukaarten. Het lokale goede doel krijgt dit spaartegoed op De GooischePas en zo wordt ook dit ‘lokale geld’  weer uitgegeven bij de aangesloten lokale ondernemers.

Het is nog niet mogelijk om als individu een lokaal goed doel aan te dragen. Wel kunnen lokaal goede doel instelling of sociaal maatschappelijke verenigingen zich aanmelden om aan te sluiten bij de lokale cadeaukaarten van De GooischePas.  

Meer informatie hierover vind je op de pagina goede doelen.