15 jaar De Huiskamer in Hilversum

Je merkt het al een tijdje aan de dagen die langzaamaan langer worden en de vogels die je ‘s ochtends wakker fluiten. Het voorjaar is hier. Krijg jij in deze periode ook altijd opruimkriebels en zin in een fris interieur? Voor de leukste tips en trends voor thuis ga je naar De Huiskamer op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier vind je een uitgebreide collectie meubels, raamdecoratie, verlichting en meer. De winkel wordt alweer 15 jaar gerund door Marc Valkenhoff en Nancy Pronk. Het stel deelt niet alleen hun leven maar ook hun passie.

Droomduo van De Huiskamer

Het begon allemaal in 2008 toen Marc op 1 januari de interieur- en cadeauwinkel La Dolce Vita overnam. Binnen anderhalve maand is die winkel omgetoverd tot De Huiskamer: een winkel met alles voor de inrichting van je interieur en leuke interieurcadeaus. In 2010 kwam daar nog wat meer bij. Het assortiment van de Stoffenkamer, een andere winkel van Marc aan de overkant van de straat, werd opgenomen in De Huiskamer. En zo is de winkel zoals we die nu kennen ontstaan: een plek waar je raamdecoratie, meubels en woonaccessoires allemaal onder één dak vindt.

Nancy had in het begin nog een andere baan, maar was vanaf dag één betrokken bij De Huiskamer in haar vrije uurtjes. Vier jaar later is ze zelf ook fulltime aan de slag gegaan voor De Huiskamer. “Marc houdt zich voornamelijk bezig met projecten, adviseren en realiseren. Ik zorg ervoor dat de winkel er goed gestyled uitziet. Samen doen wij de inkoop en verkoop. 24/7 delen Marc en ik zowel zakelijk als privé ons leven”, vertelt Nancy. Vijftien jaar verder loopt alles nog steeds op rolletjes en hebben Nancy en Marc als wens om gewoon zo door te gaan. Het geheim?

“Als je doet wat je leuk vindt, is het geen werken maar je passie volgen.”

Nancy en Mark van De Huiskamer

Alles voor je interieur bij De Huiskamer

Thuis wil je je echt op je gemak voelen, ontspannen en tot rust komen. Een aangenaam interieur kan daarbij helpen. “Het combineren van mooie meubels, gordijnen en woonaccessoires die bij je passen, geeft je rust”, bevestigt Nancy. Haar advies is om vooral bij jezelf te blijven, je te laten leiden door je eigen smaak en stijl. Marc en Nancy stellen het aanbod van De Huiskamer met zorg samen, zodat er altijd iets voor je bij zit. Ze bezoeken regelmatig hun vaste leveranciers en gaan daarnaast naar beurzen in binnen- en buitenland om nieuwe leveranciers en inspiratie te vinden. 

Voorjaarstip van Nancy: “Frisse kleuren als groen en oudroze, maar ook de natureltinten zie je dit voorjaar veel, gecombineerd met warme goud- en bronstinten.”

Ben je een grote herinrichting aan het plannen en kun je wel wat hulp gebruiken? Nancy en Marc helpen je graag om van je huis een thuis te maken. Tijdens een vrijblijvend bezoek bij je thuis kun je je huidige inrichting laten zien en al je wensen bespreken. Daarna delen Nancy en Marc in de winkel hun ideeën voor de nieuwe inrichting met je. Zo hebben ze al veel mooie projecten opgeleverd!

Project van De Huiskamer

Tips voor jouw huiskamer nodig?

We raden je zeker aan om eens lekker rond te snuffelen in De Huiskamer. En als je er zelf niet uitkomt, kun je altijd hulp vragen: of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau of advies wilt voor de inrichting van je eigen huis. Marc en Nancy zijn echte experts en helpen je bovendien met veel plezier. Met de juiste vragen en een luisterend oor voorzien ze je van persoonlijk advies.

Zin gekregen om een keertje langs te gaan? Bekijk de openingstijden, route en meer.

Leuk als je het artikel deelt via: