Geef een Gooische Cadeaukaart

Het leukste en meest lokale cadeautje in 't Gooi

Met de lokale en breed te besteden cadeaukaarten in 't Gooi heb je én een persoonlijk cadeautje én steun je de lokale ondernemers in 't Gooi.

De Gijsbrecht cadeaukaart

Met de Gijsbrecht Cadeaukaart kun je terecht bij alle aangesloten winkels op de Gijsbrecht van Amstelstraat, de charmantste winkelstraat van Hilversum .

De Gooischepas

Met De GooischePas kun je zelf kiezen om te gaat shoppen, eten & drinken, sporten of ontspannen bij alle aangesloten ondernemers van De Gooischepas. Overal in t’ Gooi te gebruiken!

centrum hilversum cadeaukaart​

Met de Centrum Hilversum Cadeaukaart ontdek je  alle aangesloten winkels en zaken in het centrum van Hilversum. 

Zo verras je met Gooische cadeaukaarten

Wil jij iemand verrassen met een lokale cadeaukaart in 't Gooi, dan krijg je er een gratis cadeaukaartverpakking bij. Met een leuke boodschap aan de binnenzijde van de cadeaukaartverpakking maak je het geven van de cadeaukaart nog persoonlijker. Wanneer je hem aankoopt in een winkel kun je er zelfs een mooi cadeaupakket van maken. Natuurlijk kun je de Gooische cadeaukaarten ook online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je het cadeautje, tijdens werkdagen, binnen 48 uur in huis hebt.

Lokale ondernemers zijn super belangrijk voor onze leefbaarheid en lokale samenleving. Je krijgt er altijd een warm welkom, goede service en mooie lokale producten en cadeautjes. Lokale ondernemers zorgen voor de eerste baantjes van onze kinderen, het sponsoren van plaatselijke sportclubs en zorgen voor sociaal contact. Met lokale passen in 't Gooi geef je niet alleen een origineel en persoonlijk cadeau, maar je support ook de lokale ondernemers.

De GooischePas is het leukste en meest lokale cadeau om te geven. Verras eens iemand met één van de lokale Gooische passen en laat zelf kiezen waar te gaan winkelen, eten, drinken, of iets anders leuks te gaan doen in 't Gooi.

Wist je dat met het geven van lokale Gooische passen ook automatisch lokale goede doelen steunt! Als dank voor jouw lokale support en passie sparen lokale ondernemers namens jou voor lokale goede doelen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen of te betalen.

Lokale Feestdagen en Gooische lokale pas voor bedrijven

Met de lokale GooischePas verras je medewerkers en collega’s of vrienden met het leukste lokale cadeau met een werelds aanbod voor de feestdagen. Wat kun je met dé pas doen:

  • keuze bij (om te besteden) meer dan 75 lokaal aangesloten winkels en (horeca)zaken in ‘t Gooi
  • shoppen bij alle aangesloten lokale online warenhuizen in Nederland
  • shoppen bij de aangesloten landelijke grote online retailers
  • of schenken aan een lokaal goed doel in ‘t Gooi
  • voor een tijdelijk abonnement op een magazine of tijdschrift
  • om een activiteit te gaan doen

Interesse voor geven van Gooischepas als cadeau?

De GooischePas kan worden gepersonaliseerd en gedigitaliseerd naar een eigen digitale shop met voornamelijk lokaal maar ook landelijk aanbod. Voor ieder wat wils.

Bel met 088-5387035 of mail naar [email protected]

Scroll naar top