6 keer brood, banket en chocolade met De GooischePas

Een bezoek aan de plaatselijke bakkerij of chocolaterie is altijd een feest voor de zintuigen, vooral als je wordt begroet door de heerlijke geur van versgebakken brood en de verleidelijke aanblik van kleurrijke gebakjes en chocoladecreaties. En met De GooischePas op zak wordt elke traktatie een nog groter genot. Ontdek hier fantastische bakkers, patissiers en chocolatiers in jouw omgeving voor een smaakvolle ervaring.

Bakkerij Tetteroo

Bakkerij Tetteroo is de ambachtelijke warme bakker met iedere dag verse producten. Je bent hier aan het goede adres voor al je broodbenodigdheden: wit, bruin, stokbrood of bolletjes. Naast de traditionele broden verrassen de bakkers je regelmatig met nieuwe hartige of zoete traktaties die passen bij het seizoen. Bakkerij Tetteroo heeft vestigingen in Huizen, Blaricum, Naarden en Muiderberg.

🐣 Paastip: Een paasstol hoort erbij, maar heb je al eens de paasstol overgoten met chocolade geprobeerd?

Banketbakkerij Olsthoorn

Banketbakkerij Olsthoorn is al sinds 1967 een begrip in het Gooi. De taarten, gebakjes, koekjes en bonbons worden ambachtelijk bereid. Enkele specialiteiten die je moet proberen zijn de appelkanjes en het “saucijzenbroodje speciaal” met extra kruiden en geraspte kaas. Banketbakkerij Olsthoorn vind je in Naarden en in Huizen.

🐣 Paastip: De brioche kuikens zijn zacht, zoet en een schitterende aanvulling voor jouw paasontbijt.

Bertram en Brood

In de geliefde Gijsbrecht van Amstelstraat vind je Bertram & Brood, een bakkerswinkel met mooie producten en een warme sfeer. Elke nacht worden de verse broden afgeleverd. Bertram & Brood biedt ook heerlijke belegde broodjes met ingrediënten van de lokale kaasboer, visspecialist en slagerij. Kun je niet tot thuis wachten, dan neem je plaats op het zonnige terras om te genieten van je ontbijtje, lunch of koffie.

🐣 Paastip: Organiseer jij dit jaar de paasbrunch? De croissants in de smaken naturel, ham-kaas en chocolade zijn onweerstaanbaar! 

De Gooise Matras

Dit lokale chocoladehuis in de Kerkstraat van Hilversum is de geboorteplek van de bekende Gooise matrasjes, al sinds 1995 een typisch streekproduct. Maar je koopt hier nog veel meer lekkernijen: ruim 80 soorten handgemaakte bonbons. Kiezen is moeilijk, ze niet direct allemaal opeten nog moeilijker!

🐣 Paastip: Stap eens binnen om de diverse chocolade paashazen te bewonderen. Leuk als cadeautje wanneer je op paasbezoek gaat!

Loudale Brood & Banket

Loudale is de perfecte bestemming voor vers brood en banket in Bussum. De prachtige winkel is gevuld met lekkernijen: brood en broodjes, koeken, chocolade en gebakjes. Een absoluut pluspunt is dat je hier naast “gewone” broden ook glutenvrije broden kunt kopen.

🐣 Paastip: Neem wat macarons in verschillende (voorjaars)kleuren mee en combineer deze met paaseitjes op een etagère. Een echte blikvanger op jouw paastafel!

Olala Chocola Hilversum

Handgemaakte chocolade, persoonlijke cadeaus, bonbons, heerlijke repen, pindarotjes… Dit allemaal en meer ligt op je te wachten bij Olala Chocola Hilversum. En alles smaakt net zo lekker als het ruikt! Het allerleukste is dat je hier kunt meekijken hoe de chocolade wordt gemaakt. Er zijn ook regelmatig workshops als je zelf aan de slag wilt.
🐣 Paastip: Het eierdoosje gevuld met 12 of 18 paaseitjes. Je kunt zelf de smaken kiezen. Superleuk als cadeautje of gewoon lekker voor jezelf.

Leuk als je het artikel deelt via: