10 cadeautips voor Moederdag

Moederdag komt eraan: het moment om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. Want moeders zijn goud waard. Of het nu je eigen moeder, schoonmoeder of bonusmoeder is, hier zijn tien moederdagcadeaus die bij alle soorten moeders in de smaak vallen.

1: Het allerbeste voor haar huid

Moeders zorgen altijd voor anderen. Geef een cadeautje dat háár verzorgt. De fijne producten of ontspannende behandelingen van Esse Skincare laten haar huid stralen.

2: Lekker lezen

Ontspannen kan ook op andere manieren. Met een goed boek in de zon, bijvoorbeeld. Kies een boek uit bij Boekhandel Flevo en zet haar favoriete tuinstoel klaar. Die zon komt vanzelf wel.

3: Uniek sieraad

Een bijzondere vrouw verdient een bijzonder cadeau. Verras je moeder met een handgemaakt sieraad of een zelf samengestelde ring van By Jean.

4: Fotocadeau

Blader eens door al die foto’s op je mobiel. Er staan vast geweldige herinneringen van jullie samen tussen. Laat er een afdrukken en inlijsten. Of maak een persoonlijke fotocollage als je te veel mooie momenten hebt om uit te kiezen.

5: Gepersonaliseerde wijnkoeler

Kan jouw moeder wel genieten van een glaasje wijn? Met de gepersonaliseerde wijnkoeler van Tante Chap schenkt ze ook op warme zomeravonden een heerlijk gekoeld wijntje.

6: Bloemenabonnement

Verras je moeder met een prachtig boeket. En dan niet één keer, maar telkens weer! Met een bloemenabonnement van Lobelia Bloemen kun je elke maand of zelfs elke week opfleuren.

7: Een dagje uit

Plan een gezellig dagje om samen wat tijd door te brengen. Ga naar haar favoriete museum, koop kaartjes voor die film waar ze het laatst over had of zoek een leuke wandelroute uit.

8: Vintage vondsten

Houd je moeder van vintage shoppen? Ga samen naar De Boedelwagen en kijk wie er de mooiste klassieke, retro of vintage pareltjes kan vinden.

9: Culinaire ervaring

Neem je moeder mee naar haar favoriete restaurant. Of ga op zoek naar een restaurant met een bijzondere keuken probeer samen nieuwe gerechten uit.

10: De GooischePas

Geef je moeder De GooischePas cadeau, zodat ze zelf kan kiezen. Ontspanning, wellness, cultuur, winkelen of uit eten, maar in ieder geval genieten. Koop De GooischePas hier.

Leuk als je het artikel deelt via: