5 geweldige terrasjes in het Gooi

Zodra het zonnetje zich laat zien, stromen de terrassen in het Gooi vol. Voor de lunch, het diner of gewoon voor de gezelligheid met een kop koffie of een borrel: wanneer zit jij het liefst op een terrasje? Ontdek hier de leukste terrassen waar je met je De GooischePas kunt eten en drinken.

Tiramisu by George

Dit heerlijke Italiaanse restaurant wordt omringd door een ruim terras met vrolijk gekleurde stoelen en gezellige picknicktafels. De groene planten zorgen voor een ontspannen, mediterrane sfeer. Als de zon ondergaat, gaat de verlichting aan en wil je het liefst de hele avond blijven zitten.

Lunchroom De Koffiebranderij

Trakteer jezelf op koffie met gebak, een high tea of een heerlijke lunch bij De Koffiebranderij. Vanaf het terras aan de voorkant kun je lekker mensen kijken in de levendige Kerkstraat. Als je liever wat rustiger zit, loop je door de lunchroom naar de ommuurde binnentuin. Parasols, planten en wel 40 zitplaatsen: wat wil je nog meer?

Eetcafé Gulle Graef

Eetcafé Gulle Graef heeft een mooi, ruim opgezet terras waar je zowel beschut als in de zon kunt genieten van je koude cocktails, heerlijke borrelhapjes of gulle gerechten. Het terras heeft zelfs de Terras Top 100 gehaald!

Vida Vineria

De internationale wijnbar in het centrum van Hilversum heeft een enorme stadstuin van wel 1000 vierkante meter. Met allerlei verborgen plekjes en volop groen heb je hier altijd het vakantiegevoel. Zoek een plekje op een bank of aan een tafeltje en geniet van de heerlijke wijnen, borrelplanken en andere gerechten.

Eetcafé Muze

Verscholen tussen de bomen ligt het charmante terras van Eetcafé Muze. Het eten is lekker en de service is goed, maar de sfeer maakt het helemaal af. Met veel groen om je heen en zowel zon als schaduw kom je hier helemaal tot rust.

Iemand een terrasbezoek cadeau geven? Geef De GooischePas!

Leuk als je het artikel deelt via: