Verlanglijstje ideeën: inspiratie en gouden tips

Met de naderende feestdagen komt ook de vraag: wat staat er op jouw verlanglijst? We geven elkaar graag een cadeautje aan het einde van het jaar, maar kunnen alle hulp daarbij goed gebruiken. In dit artikel vind je genoeg verlanglijstje ideeën om jouw wensenlijst samen te stellen. En deze tips komen natuurlijk ook prima van pas als je zelf op zoek bent naar het perfecte cadeau voor iemand anders.

Wat is leuk om te vragen voor de feestdagen?

1: Een Gooische ervaring

In plaats van een fysiek cadeau is het ook leuk om een ervaring te krijgen, bijvoorbeeld een koffiedate of een ontspannende massage. Lekker genieten.

2: Wellness voor thuis

Thuis genieten kan natuurlijk ook. Vraag een heerlijke scrub of luxe badolie om thuis dat spagevoel te creëren.

3: Een sieraad

Een klassiek cadeau voor de feestdagen. Het dragen van een sieraad voelt extra speciaal als het voor jou is uitgekozen door een dierbare.

4: Gepersonaliseerd cadeau

Een cadeau met een foto of persoonlijke boodschap is leuk om te geven en om te krijgen met de feestdagen.

5: Parfum voor je huiskamer

Zelf ruik je al heerlijk, maar hoe zit het met je huis? Geurkaarsen stralen niet alleen warmte en knusheid uit, maar verspreiden ook een heerlijke geur door je huis. Of vraag geurstokjes als je niet van vlammen houdt.

6: Plaid en sierkussens

Chic en comfy gaan prima samen! En heb je ooit genoeg plaids en kussens? Ideaal om een zachte touch of een beetje kleur aan jouw interieur toe te voegen én om je lekker warm te houden op de bank.

7: Elektronica en gadgets

Misschien ben je nog op zoek naar comfortabele draadloze oortjes voor tijdens het sporten. Of lijkt zo’n aromadiffuser met etherische oliën jou wel wat.

8: Iets om mee te koken

Sta jij graag in de keuken of heb je regelmatig gasten aan tafel? Dan heb je misschien iets aan verlanglijstje ideeën zoals een mooie serveerschaal of een lekkere balsamicoazijn.

9: Iets om te eten

Je kunt natuurlijk ook iets vragen wat je meteen (zelf!) kunt eten. Dit seizoen is er genoeg lekkers verkrijgbaar, van versierde chocoladeletters en kruidnoten in alle smaken tot ambachtelijke kerstbonbons.

10: Iets om te drinken

Naast lekkers om te eten doet een mooie fles wijn of een lekkere likeur het ook altijd goed met de feestdagen.

11: Pantoffels

Als de feestjes en kerstborrels er weer op zitten, is er niets lekkerder dan je hakken of loafers uittrekken en omwisselen voor een paar warme, comfortabele pantoffels.

12: Creatief cadeau

Of je nu houdt van haken, schilderen of Lego-kastelen bouwen, van jouw hobby krijg je nooit genoeg. En dus zijn er altijd wel hobbyspullen die je op je verlanglijstje kunt zetten.

13: Puzzels

Van een boekje met woordpuzzels tot een legpuzzel met 1000 stukjes. Als je ervan houdt, is puzzelen een heerlijke manier om die extra vrije dagen rond de kerst door te brengen.

14: Iets voor je huisdier

Jouw hond, kat of andere huisdier maakt ook deel uit van je gezin. Zet daarom ook een cadeautje voor je huisdier op je verlanglijstje.

15: Een cadeaukaart

Weet je het nu echt nog niet, dan vraag je toch De GooischePas? Dan kun je op een later moment lekker Gooisch genieten.

GooischePas Cadeaux a la carte

Meer verlanglijstje ideeën nodig?

Ga naar je favoriete lokale ondernemers in het Gooi om nog meer inspiratie op te doen. Lekker window shoppen. Terwijl je langs de etalages en door de winkels loopt, kom je vast genoeg mooie items tegen die je graag zou willen hebben. En ondertussen geniet je tijdens jouw uitstapje van de sfeervolle versiering en verlichting in de winkelstraten.

Leuk als je het artikel deelt via: