5 tips voor Vaderdag

Met Vaderdag om de hoek is het tijd om na te denken over vaderdagcadeaus. De derde zondag van juni is de ideale gelegenheid om te laten zien hoeveel je vader voor je betekent met een cadeau dat echt bij hem past. Maar wat is het perfecte cadeau? Wij zetten een paar tips voor je op een rijtje, zodat jij je vader of andere vaderfiguur in je leven in het zonnetje kunt zetten.

Sieraad voor een supervader

Bij de juwelier vind je prachtige cadeaus voor stoere, sportieve of stijlvolle vaders. Wil jij je vader dit jaar verrassen met een sieraad of horloge? Juwelier Geerling in Bussum tipt: “De zilveren armbanden van Buddha to Buddha doen het altijd goed. En Seiko heeft hele mooie, eigentijdse nieuwe horlogecollecties, ook in een goede prijsklasse.”

Geef een goed verhaal

Alle vaders die van spannende verhalen houden, vallen met hun neus in de boter. Van 26 mei tot en met 18 juni vinden de Thrillerweken plaats. Dat betekent dat er de afgelopen tijd tal van nieuwe thrillers zijn uitgebracht. Verras jouw vader bijvoorbeeld met “Trauma”, de nieuwe spionagethriller van Charles den Tex. Of kies voor “Moeraskou”, het nieuwste boek van Liza Marklund over de vermiste vrouw van een politieagent. Voor meer boekentips kun je natuurlijk altijd terecht bij Libris Voorhoeve of Bruna Baarn.

Perfect diner voor Vaderdag

Denk je aan je vader, dan denk je aan barbecue, steak en bier. En dan denk je natuurlijk aan ROAST Bar & Grill op het gezellige Keiplein in Hilversum. Hier geniet je van ruim 40 verschillende speciaalbieren en de lekkerste gegrilde gerechten bereid op de Big Green Egg. Van spareribs en steak tot een compleet 4-gangen barbecuemenu. Trakteer je vader op een heerlijk diner: een vooruitzicht om van te watertanden voor jullie allebei!

Goed gekleed op Vaderdag

Een mooi kledingstuk is ook altijd leuk om te geven op Vaderdag. Daar heeft je vader lange tijd plezier van! En nu de zomer bijna begint, kan hij vast nog wel een extra T-shirt, polo of korte broek gebruiken. Neem eens een kijkje bij herenmodezaak BY HEINO. Je vindt hier allerlei toffe merken, van A fish named Fred tot Vanguard. En natuurlijk staat Heino voor je klaar met tips en advies.

Met De GooischePas zit je altijd goed

Wil je jouw vader zelf laten kiezen, dan geef je hem toch een De GooischePas cadeau? Met de leukste cadeaukaart van het Gooi kan hij terecht bij 140 winkels, restaurants en andere ondernemingen. Keuze genoeg! Je koopt dit cadeau gemakkelijk online of bij een van de verkooppunten in de buurt.

Leuk als je het artikel deelt via: