Back to school: ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

De zomervakantie is voorbij gevlogen en nu is het tijd om weer naar school te gaan. Heb jij er nog wat moeite mee? Compleet logisch! Natuurlijk heeft deze periode genoeg leuke kanten: je ziet al je klasgenoten weer en je kunt iedereen vertellen over alle avonturen die je in de zomervakantie hebt beleefd. Misschien begint jouw sport ook weer na een zomerstop.

Maar na al die dagen zonder verplichtingen en zonder wekker is het niet gek dat je weer even moet wennen aan het ritme. Ga goed voorbereid back to school en houd dat goede gevoel vast. En dat geldt natuurlijk net zo goed voor je (kantoor)baan.

Back to school-spullen en kantoorartikelen waar je blij van wordt

Het is tijd om je strandtas te verruilen voor je schooltas, je teenslippers voor je gymschoenen en je leesboeken voor je lesboeken. Met leuke schoolspullen en kantoorartikelen maak je van elke school- of werkdag een feestje.

Agenda’s, etuis, kaftpapier en notitieboekjes: ze zijn er in allerlei prints, kleuren en stijlen. Vind een collectie die bij je past of mix en match verschillende artikelen totdat je een back to school-pakket hebt dat helemaal bij jou past. Met een uitgebreide collectie schoolspullen is Bruna Baarn het perfecte startpunt. Naast de mappen, etiketten en woordenboeken vind je hier ook onmisbare gadgets zoals doorzichtige memo’s. Plak ze in je lesboek en omcirkel of onderstreep belangrijke woorden en zinnen zonder in het boek zelf te schrijven. Hoe handig is dat!

Back to school met agenda's van Bruna Baarn
Agenda’s van Bruna Baarn

Iets leuks in het vooruitzicht

Een lange dag is een stuk beter vol te houden als je iets leuks hebt om naar uit te kijken. Dus begin nu alvast met het maken van plannen voor het weekend of de volgende vakantie. Het is tenslotte over twee maandjes alweer herfstvakantie. Laat de voorpret maar beginnen! En dat hoeft natuurlijk geen grote reis te zijn. Wat dacht je van een gezellig etentje of een avondje naar de film?

Leuk als je het artikel deelt via: