De GooischePas. ’t Hoort in ’t Gooi.

Zeg dank je wel tegen de Zorg Helden én steun de Lokale Helden in ’t Gooi

De GooischePas draagt bij aan de lokale leefbaarheid in ’t Gooi. Vanaf 2 april is deze lokale cadeaukaart te bestellen via deze website. Het principe is simpel en mooi tegelijk: met De GooischePas zeg je dank je wel tegen Zorg Helden en steun je de Lokale Helden, de ondernemers in jouw regio. Gebruik De GooischePas om te shoppen bij lokale winkels en een hapje of drankje te doen bij lokale horeca. Je spaart ook automatisch voor het goede doel: een dank je wel voor de Zorg Helden. 2% van de bestedingen met de cadeaukaart gaat naar dit goede doel, zonder dat het jou iets kost. De Zorg Helden ontvangen dit bedankje in de vorm van een tegoed op De GooischePas, dat ze zelf weer kunnen besteden bij de Lokale Helden. Zo blijven lokale bestedingen rondgaan en komen ze steeds weer terecht bij de lokale ondernemers in ’t Gooi. En zo hoort ‘t.

Je koopt De GooischePas als cadeau voor een Zorg Held, als cadeau voor een ander of voor jezelf.

Zorg Helden

Op dit moment zijn de Zorg Helden in ’t Gooi heel belangrijk. Het zijn de mensen in de vitale beroepen die het extra zwaar hebben. Zij verdienen onze diepe waardering. Dat doen we door massaal voor ze te klappen. Geef je De GooischePas cadeau, dan geef je hier een dubbele invulling aan: je kunt deze helden persoonlijk bedanken en creëert tegelijkertijd impact voor de Lokale Helden. Naast dat je De GooischePas als cadeau persoonlijk aan een Zorg Held kunt geven, kun je ook doneren om te zorgen dat Zorg Helden in ’t Gooi straks een cadeautje kunnen krijgen.

Lokale Helden

De ondernemers in je woonplaats zijn belangrijk – in goede en moeilijke tijden. Onze kinderen hebben er hun eerste baantje, ze sponsoren de plaatselijke sportclub en zorgen voor sociaal contact. Je krijgt er altijd een warm welkom, goede service en mooie producten. Ze dragen sterk bij aan een fijne leefomgeving en zijn onze Lokale Helden. Nu helemaal verdienen de lokale ondernemers onze steun.

De GooischePas

De visie van De GooischePas is Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld.
Door het kopen van De GooischePas ondersteun je de lokale leefbaarheid in vele opzichten. Je steunt de lokale ondernemers en je geeft een cadeau met sociale impact.

De GooischePas is de verbindende factor tussen de Lokale Helden (lokale ondernemers), de Sociale Helden (lokale maatschappelijke organisaties), de Loyale Helden (consumenten) en de Zakelijke Helden (bedrijven, organisaties en gemeenten in ‘t Gooi). Je kunt De GooischePas voor jezelf bestellen of voor familie, vrienden, of voor een Zorg Held die je kent.

De campagne om met De GooischePas ‘dank je wel’ te zeggen tegen de Zorg Helden in ’t Gooi gaat nu van start. Ook als je persoonlijk geen Zorg Held in je omgeving kent, kun je hen met een donatie via de website van De GooischePas toch bedanken.

Leuk als je het artikel deelt via: