HilversummerPas cadeau

Zo aan het einde van het jaar is er goed nieuws! We introduceren de HilversummerPas. Deze pas is een initiatief van een grote partner in Hilversum. Zij geven hun 800 werknemers de HilversummerPas met een tegoed van € 50,- als kerstcadeau. Dat betekent dat er zo’n € 40.000,- in omloop komt. De deelnemende ondernemers van de GooischePas in Hilversum accepteren automatisch ook de HilversummerPas. Hiermee is het voor de ondernemers in Hilversum een mooie kans op extra omzet!

Daarnaast kunnen ondernemers in Hilversum ook extra omzet krijgen van de GooischePas zelf. We hebben actief een aantal bedrijven in ‘t Gooi benaderd. Zij waren dusdanig enthousiast dat ze een GooischePas als eindejaarsgeschenk cadeau doen. Het feit dat ze daarmee hun medeondernemer steunen is vaak dat zetje in de rug dat ze nodig hebben om te kiezen voor een lokale cadeaukaart.

Er zijn dus vanaf half december meer cadeaukaarten in omloop. We hopen op deze manier een toch weer hectisch jaar mooi af te sluiten en wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2022 uiteraard in goede gezondheid.

Leuk als je het artikel deelt via: