Verras deze kerst met De GooischePas

De tijd van feestdagen en samenzijn is aangebroken. En daarmee ook de tijd van cadeaus geven. Heb je al aan De GooischePas gedacht? We twijfelen vaak over het geven van een cadeaukaart, zeker met de feestdagen. Is een cadeaukaart wel persoonlijk genoeg? Met De GooischePas laat je juist zien dat je aan de ontvanger hebt gedacht én aan de lokale gemeenschap. Dat past perfect bij de kerstgedachte. Bovendien biedt de cadeaukaart volop mogelijkheden voor een persoonlijk, uniek en creatief cadeau.

Wellness cadeau

De GooischePas is het perfecte cadeau voor mensen die wat ontspanning en verzorging verdienen. Maak zelf een mooie voucher voor een dagje me-time en schrijf daarop De GooischePas-ondernemers die de beste massages of de fijnste gezichtsbehandelingen aanbieden. Of stel een cadeaupakketje samen met De GooischePas en wat producten waarmee de ontvanger tot rust kan komen, zoals een mooie geurkaars of een verzorgende badolie.

Voor de boekenliefhebber

Een boekenliefhebber geef je een boek, klinkt simpel genoeg. Maar bijhouden welke boeken een echte boekenliefhebber al allemaal heeft gelezen, valt niet mee! Toch hoef je geen verlanglijstje met specifieke titels te vragen om te verrassen met een persoonlijk en doordacht boekencadeau. Maak een mooie brief of kaart met jouw top vijf leestips, favorieten of aanraders waarvan je denkt dat de ontvanger ze ook leuk zou vinden. Plak De GooischePas erbij en de ontvanger kan zelf een van die boeken (of toch een andere) uitzoeken bij Boekhandel De Echo, Boekhandel Libris Voorhoeve of Bruna Baarn.

Lokaal kerstpakket

Combineer De GooischePas met lekkers uit ‘t Gooi om zelf een uniek, lokaal en lekker kerstpakket samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan:

De GooischePas kopen

Weet je al wie jij gaat verrassen met De GooischePas? Ga langs bij een van de verkooppunten bij jou in de buurt. Of ga de drukte in de winkelcentra uit de weg en bestel de lokale cadeaukaart gemakkelijk via onze website. Kies een bedrag tussen de € 5 en € 150, vul je gegevens in en je krijgt de cadeaukaart snel thuisbezorgd.

Leuk als je het artikel deelt via: