Liefde voor de Gijsbrecht

Voor alle fans van de Gijsbrecht is er sinds december 2020 de Gijsbrecht Cadeaukaart. Deze specifieke cadeaukaart maakt winkelen in het gezelligste winkelgebied van Hilversum Zuid nog leuker voor zowel klanten als ondernemers. Allemaal om te zorgen dat shoppers blijven terugkomen en meer besteden bij lokale ondernemers. De Gijsbrecht Cadeaukaart is een alternatief voor landelijke cadeaukaarten en biedt een platform voor het belonen en waarderen van vaste klanten op de Gijsbrecht. De kaart is als betaalmiddel in de winkels en online te gebruiken, en verbindt ondernemers onderling en klanten met ondernemers en de Gijsbrecht. 

De Gijsbrecht Cadeaukaart is een fysieke pas, maar volledig gedigitaliseerd. De Gijsbrecht Cadeaukaart wordt gefaciliteerd door De GooischePas. Voor ondernemers biedt de kaart diverse mogelijkheden op korte en lange termijn voor verbinding, promotie, waardering, loyaliteit en meer winkelverkeer (op specifieke momenten). De lancering van de lokale cadeaukaart specifiek voor winkelgebied de Gijsbrecht is nu gestart. Momenteel wordt er gewerkt aan de koppeling van de Gijsbrecht Cadeaukaart aan het Online Warenhuis van de Gijsbrecht via Zupr. Dat betekent dat klanten met de Gijsbrecht Cadeaukaart ook online kunnen betalen (en sparen).

Dit plan is bedoeld om de Gijsbrecht en de cadeaukaart meer bekendheid te geven, om meer ondernemers te laten aansluiten en meer omzet te genereren voor de Gijsbrecht, online en op fysieke locaties. Klanten zijn al gek op de Gijsbrecht van Amstelstraat omdat het bruisende winkelgebied een mooie mix biedt van de bekende ketens en allerlei zelfstandige ondernemers met hun unieke producten. De Gijsbrecht Cadeaukaart steunt al deze ondernemers en houdt het winkelgebied gevarieerd door de liefde voor de Gijsbrecht te activeren en voor lange termijn vast te houden. 

Leuk als je het artikel deelt via: