Home Phone

Liefde voor de Gijsbrecht

In december 2020 is de Gijsbrecht Cadeaukaart geïntroduceerd. Deze specifieke cadeaukaart voor het winkelgebied de Gijsbrecht is bedoeld om meer omzet naar de Gijsbrecht te laten komen en om shoppers structureel met de Gijsbrecht te verbinden en terug te laten komen. De Gijsbrecht Cadeaukaart biedt een alternatief op landelijke cadeaukaarten. Tevens biedt het een platform voor belonen en waarderen van vaste klanten op de Gijsbrecht, is het een specifiek betaalmiddel – fysiek en online – voor de Gijsbrecht en verbindt het ondernemers onderling en klanten met ondernemers en de Gijsbrecht. 

De Gijsbrecht Cadeaukaart is een fysieke pas, maar volledig gedigitaliseerd. De Gijsbrecht Cadeaukaart wordt gefaciliteerd door De GooischePas. Het biedt diverse mogelijkheden op korte en lange termijn voor verbinding, promotie, waardering, loyaliteit en sturen op traffic (op specifieke momenten). We zijn gestart met de lancering als lokale cadeaukaart specifiek voor winkelgebied de Gijsbrecht. Momenteel wordt gewerkt aan de koppeling van de Gijsbrecht Cadeaukaart aan het Online Warenhuis van de Gijsbrecht via Zupr. Dat betekent dat met de Gijsbrecht Cadeaukaart ook online kan worden betaald (en gespaard).

Dit plan is bedoeld om de Gijsbrecht (Cadeaukaart) meer bekendheid te geven, om meer ondernemers aan te laten sluiten en meer omzet te genereren voor de Gijsbrecht, online en fysiek. En om de liefde voor de Gijsbrecht te activeren en voor lange termijn vast te houden. 

Leuk als je het artikel deelt via: