4 tips voor Valentijnsdag in Hilversum

14 februari is alweer in zicht: Valentijnsdag. De dag van rode rozen, snoephartjes en (anonieme) liefdesverklaringen. Er zijn oneindig veel manieren om je geliefde wat extra aandacht te geven op deze dag van de liefde. Maar echte liefde gaat natuurlijk door de maag. Van een romantisch etentje voor twee tot een doos met de allerlekkerste bonbons. Weet jij al hoe je je geliefde dit jaar gaat verrassen? Lees hier onze heerlijke tips voor Valentijnsdag.

Intiem borrelen of romantisch dineren

Verwen je geliefde en jezelf met een romantisch etentje bij Eetcafé Gulle Graef aan het gezellige Weversplein. Met een uitgebreide bierkaart en gulle gerechten van de houtskoolgrill is het hier altijd genieten.

Valentijnsdag is natuurlijk ook een perfect moment om intiem te borrelen. Dat kan heel goed bij Wijnbar Vintage. Hier combineren ze goede wijn met overheerlijke kwalitatieve bites. Uiteraard aan een tafeltje voor twee in een fijne warme ambiance. Dat kan alleen maar tot mooie gesprekken leiden.

Lunch op een inspirerende locatie

Op zoek naar een unieke plek om te lunchen op Valentijnsdag? Neem eens een kijkje bij Eetcafé Muze, midden in het groen. De bomen, planten en vogeltjes zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer. Het café ligt ook naast de beroemde Wisseloord Studio’s, waar bekende namen als Elton John en Tina Turner ooit muziek hebben opgenomen. In een mini-expo in het café leer je meer over de geschiedenis van de studio. En elke twee maanden hangt er kunst van een nieuwe maker aan de muur. Laat je inspireren en kom samen tot rust onder het genot van een lekkere maaltijd, of een kop thee of koffie met huisgemaakte taart.

Echte liefde voor kaas

Valentijnsdag kun je natuurlijk ook prima in eigen huis vieren. Ben je gek op kaas? Dan is Echte Liefde kaas & delicatessen echt iets voor jou. In het monumentale pand aan de ‘s-Gravelandseweg vind je ambachtelijke kazen uit binnen- en buitenland. Onze tip voor Valentijnsdag? Vraag naar het Echte Liefde-fonduepakketje. Hierin zit vers geraspte fonduekaas, een fles wijn, brood en een recept. Alles wat je nodig hebt voor een romantisch avondje thuis!

Een hart van chocolade

Iedereen wordt blij van chocolade. Uit onderzoek blijkt zelfs dat chocola bepaalde stoffen bevat die je een gelukkig gevoel geven. Bij Olala Chocola Hilversum vind je valentijnscadeautjes van chocolade die niet alleen heel lekker zijn, maar er ook prachtig uitzien. Er is veel keus, maar wij zijn vooral smoorverliefd op de handgemaakte chocoladeharten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en je kunt er je eigen tekst of zelfs een foto op laten maken. Lekker, lief, persoonlijk en perfect voor Valentijnsdag.

Leuk als je het artikel deelt via: