Eet- en Drinkgelegenheid Puur Smaeck

Hilversum

Jouw voordeel

  • Als jij je Pas bij Eet- en Drinkgelegenheid Puur Smaeck gebruikt, dan spaart Eet- en Drinkgelegenheid Puur Smaeck 2% voor het lokale goede doel.

Verrassingen

  • Hoe vaker jij De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans wordt op het winnen van een prijs.

GooischePas

  • Dat is makkelijk! Heb jij tegoed staan op De GooischePas, dan kan je met één handeling bij Eet- en Drinkgelegenheid Puur Smaeck betalen en sparen.

Puur Smaeck is niet zomaar een eet- en drinkgelegenheid, het is een echte ontmoetingsplek in het centrum van Hilversum voor ‘t Gooi en omstreken.  Bij Puur Smaeck is alles bijzonder; het monumentale pand, de eerlijke, pure en biologische producten en het denken vanuit mogelijkheden in plaats vanuit beperking. Want overdag worden alle werkzaamheden verricht door mensen met een verstandelijke beperking en biedt Puur Smaeck een zinvolle dagbesteding. Zowel overdag als in de avond staat voor het personeel het plezier in het werk voorop. En dat proef je in de uitmuntende gerechten en de ervaar je in de ambiance van de gastvrijheid.

Wist je dat je met de Gooische Pas ook kans maakt op het winnen van prijzen

't hoort in 't Gooi

Bij Puur Smaeck gaan we voor lokaal en voor mensen. Overdag bieden wij plek voor mensen met verstandelijke beperking uit ‘t Gooi om bij ons in de keuken te helpen en onze producten halen wij uit de biologische moestuin van Jagtlust in ‘s-Graveland. Met De GooischePas kunnen we weer een stapje verder gaan; meedoen met de lokale cadeaukaart en sparen voor lokale goede doelen.

Kees Verhoeff

Eigenaar Puur Smaeck

Eet- en Drinkgelegenheid Puur Smaeck

Adres

Kampstraat 18
1211 EE Hilversum

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

035 623 2540

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 – 00:00
Woensdag 11:00 – 00:00
Donderdag 11:00 – 00:00
Vrijdag 11:00 – 00:00
Zaterdag 11:00 – 00:00
Zondag 16:00 – 00:00
Scroll naar top