Eetcafé Gulle Graef Hilversum

Hilversum

Jouw voordeel

  • Als jij je Pas bij Eetcafé Gulle Graef Hilversum gebruikt, dan spaart Eetcafé Gulle Graef Hilversum 2% voor het lokale goede doel.

Verrassingen

  • Kom jij met De GooischePas bij Eetcafé Gulle Graef dan krijg je niet alleen een gratis kopje koffie, maar er ook nog een likeurtje bij. Dat is lekker gul!

  • Hoe vaker jij De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans wordt op het winnen van een prijs.

GooischePas

  • Dat is makkelijk! Heb jij tegoed staan op De GooischePas, dan kan je met één handeling bij Eetcafé Gulle Graef Hilversum betalen en sparen.

Eetcafé Gulle Graef is lekker gul

Kom jij met De GooischePas bij Eetcafé Gulle Graef dan krijg je niet alleen een gratis kopje koffie, maar er ook nog een likeurtje bij. Dat is lekker gul!

Bij Eetcafé Gulle Graef in Hilversum word je met De Gooischepas als een echte Graef ontvangen. Vanuit het principe Gul, Guller, Gulst kan je als zelf beslissen over de grote van je bordje. Maak je gerecht guller met de heerlijke bijgerechten.

Wist je dat je met de Gooische Pas ook kans maakt op het winnen van prijzen

't hoort in 't Gooi

Gooische Prijs van Eetcafé Gulle Graef

Elke keer als je De GooischePas gebruikt, maak je kans op Gooische Prijzen. Hoe vaker je De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans is op het winnen van prijzen. Eetcafé Gulle Graef heeft een gulle Gooische prijs beschikbaar gesteld: een tegoed van €100 op je eigen GooischePas om met  twee personen een avond heerlijk te komen dineren. Hoe gul is dat!

Wij houden van gul zijn. Wij zijn gul naar onze klanten en naar de lokale omgeving. Fantastisch dat wij met De GooischePas ook gul kunnen zijn naar lokale goede doelen. Kom je bij ons met je Pas, dan zijn wij extra gul voor jou.

Ontdek alle verrassingen en mogelijkheden met de GooischePas

Eetcafé Gulle Graef is lekker gul

Kom jij met De GooischePas bij Eetcafé Gulle Graef dan krijg je niet alleen een gratis kopje koffie, maar er ook nog een likeurtje bij. Dat is lekker gul!

Gooische Prijs van Gulle Graef

Eetcafé Gulle Graef heeft een gulle Gooische prijs beschikbaar gesteld: een tegoed van €100 op je eigen GooischePas om met  twee personen een avond heerlijk te komen dineren. Hoe gul is dat!

Eetcafé Gulle Graef Hilversum

Verrassingen
Adres

Laanstraat 37
Hilversum

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

035 624 5402

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
16:00 – 00:00
Dinsdag
16:00 – 00:00
Woensdag 16:00 – 00:00
Donderdag 16:00 – 00:00
Vrijdag 16:00 – 00:00
Zaterdag 16:00 – 00:00
Zondag 16:00 – 00:00
Scroll naar top