HeinsHome

Hilversum

Heins Home accessoiresVoor originele cadeautjes en woonaccessoires ga je naar Heinshome op de Gijsbrecht in Hilversum. Met drie thema’s: wereldwijd, handgemaakt en fair trade wordt je steeds weer verrast in de sfeervolle en gezellige winkel. Wist je dat je ook voor handgemaakte hekwerken op maat bij Heinshome aan het juiste adres bent! Als alternatief voor een gewoon hek of voor spijlen langs een vide of trap kan je bij Heinshome van supersterk garen een hekwerk laten haken in kleur naar wens. 

Vind het echte Gooische cadeautje tussen de cadeautjes vanuit de hele wereld.

Gooische Prijzen

Elke keer als je De GooischePas gebruikt, maak je kans op Gooische Prijzen. Hoe vaker je De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans is op het winnen van prijzen.

Wij zijn een echte lokale winkel met een werelds aanbod. Gericht op cadeautjes van over de hele wereld, omarmen wij juist De GooischePas als Gooisch cadeautje en als verbinder van ‘t Gooi en omstreken.

Ineke Visser

Eigenaresse HeinsHome

HeinsHome

Acceptatie de Gijsbrecht Cadeaukaart Acceptatie De GooischePas Acceptatie HilversummerPas Verkooppunt De Gijsbrecht Cadeaukaart Verkooppunt De GooischePas
Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 143
1214 AX Hilversum


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

06 5430 6980

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden

dinsdag – vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur