Gooiland Hotel

Hilversum

Jouw voordeel

  • Als jij je Pas bij Gooiland Hotel gebruikt, dan spaart Gooiland Hotel 2% voor het lokale goede doel.

Verrassingen

  • Hoe vaker jij De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans wordt op het winnen van een prijs.

GooischePas

  • Dat is makkelijk! Heb jij tegoed staan op De GooischePas, dan kan je met één handeling bij Gooiland Hotel betalen en sparen.

In het moderne rijksmonument centraal in Hilversum word je in Gooiland Hotel verrast door de oase van licht en groen. Als hotel, bar en rooftop biedt Gooiland een experience. Je bent er altijd even uit bij Gooiland Hotel.

Geniet in de zomermaanden op het gezelligste dakterras van Hilversum, Roeff. De hotspot waar je iedere zonnige woensdag tot en met zondag welkom bent. Hier zak je heerlijk onderuit op sfeervolle loungebanken, gezellige zitjes en relaxte achtergrondbeats. In de winter  kun je hip binnen loungen, lunchen, dineren en logeren.

 

Suite met bad in Hotel Gooiland

Wist je dat je met de Gooische Pas ook kans maakt op het winnen van prijzen

't hoort in 't Gooi

Gooische Prijzen

Elke keer als je De GooischePas gebruikt, maak je kans op Gooische Prijzen. Hoe vaker je De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans is op het winnen van prijzen. 

 

In een prachtige omgeving als ‘t Gooi zijn wij als hotel een centrale hotspot. De GooischePas zien wij als een mooi en vernieuwend initiatief om meer interactie te krijgen. Het bieden van interactie is iets wat wij zelf ook graag doen.

Philip Lamers

directeur Hotel Gooiland

Gooiland Hotel

Verkooppunt De GooischePas
Adres

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

035 744 0115

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Scroll naar top