Schoonheidssalon City Spa Time-Out

Hilversum

Jouw voordeel

  • Als jij je Pas bij Schoonheidssalon City Spa Time-Out gebruikt, dan spaart Schoonheidssalon City Spa Time-Out 2% voor het lokale goede doel.

Verrassingen

  • Hoe vaker jij De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans wordt op het winnen van een prijs.

GooischePas

  • Schoonheidssalon City Spa Time-Out is verkooppunt van De GooischePas en heeft gratis cadeauverpakking beschikbaar.

  • Dat is makkelijk! Heb jij tegoed staan op De GooischePas, dan kan je met één handeling bij Schoonheidssalon City Spa Time-Out betalen en sparen.

City Spa Time-Out Hilversum is niet zomaar een heel goede schoonheidssalon….Wij zijn in 2014 (Nationale Wellness Verkiezing 2013/2014) verkozen tot de beste City Spa in Noord-Holland!

Bij ons wordt gewerkt volgens het City Spa concept. Een concept dat overkwam vanuit New York en andere grote wereldsteden. Behandelingen (ontspanning of huidverbetering) worden geheel afgestemd op het drukke leven van de moderne stadsmens. Het regelmatig bezoeken van een City Spa is in die grote steden vaak een vast onderdeel van hun lifestyle. Denk daarbij aan een voetmassage na een dag te hebben geshopt; een lekkere gezichtsbehandeling in je pauze of een kleine relax massage (bijvoorbeeld stoelmassage) voor of net na je werk is naast de huidverbeterende behandelingen allemaal mogelijk.

Een City Spa is een schoonheidssalon en dus géén Wellness Spa waar je een hele dag kan vertoeven. Een dagje naar een afgelegen Spa (wellness) kost gauw veel tijd. Bij City Spa Time-Out in Hilversum kun je juist gemakkelijk van een ontspanningsmoment en/of verzorging genieten. Dat zonder de hele dag kwijt te zijn zoals in een sauna.

Wist je dat je met de Gooische Pas ook kans maakt op het winnen van prijzen

't hoort in 't Gooi

Schoonheidssalon City Spa Time-Out

Verkooppunt De GooischePas Verkooppunt De GooischePas
Adres

Schapenkamp 128
Hilversum

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0625293678

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag 09:15 – 18:00
dinsdag Gesloten
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 10:00 – 21:00
vrijdag 09:30 – 18:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten
Scroll naar top