Sus & So

Hilversum

Jouw voordeel

  • Als jij je Pas bij Sus & So gebruikt, dan spaart Sus & So 2% voor het lokale goede doel.

Verrassingen

  • Hoe vaker jij De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans wordt op het winnen van een prijs.

GooischePas

  • Dat is makkelijk! Heb jij tegoed staan op De GooischePas, dan kan je met één handeling bij Sus & So betalen en sparen.

Gooische Prijs van Sus & So

De winkel Sus en So in Hilversum stelt een duurzame Gooische Prijs beschikbaar, namelijk een tegoed van €119,- op je eigen GooischePas voor eerlijke spijkerbroek.

Kom onze biologische en fairtrade basics en mode eens zien en voelen in onze Hilversumse winkel Sus & So. Heb je eenmaal zo’n zacht t-shirt aangetrokken, dan wil je niets anders meer! Je kunt alles passen dus dan weet je welk ondergoed  je het lekkerst zit, welke maat jurkje je mooi staat en welke broekmaat je moet hebben van de MudJeans. De fairtrade koffie en thee staan altijd klaar.

Kans op een eerlijke spijkerbroek als je lokaal shopt

Wist je dat je met de Gooische Pas ook kans maakt op het winnen van prijzen

't hoort in 't Gooi

Gooische Prijs van Sus & So

Elke keer als je De GooischePas gebruikt, maak je kans op Gooische Prijzen. Hoe vaker je De GooischePas gebruikt, hoe groter de kans is op het winnen van prijzen. De winkel Sus en So in Hilversum stelt een duurzame Gooische Prijs beschikbaar, namelijk een tegoed van €119 op je eigen GooischePas voor eerlijke spijkerbroek.

In Hilversum zijn we steeds duurzamer aan het worden, we zijn zelfs fairtrade gemeente. Dus logisch dat wij met Sus & So naast het online platform juist in Hilversum een winkel zijn gestart. En nog logischer dat wij dus mee doen aan De GooischePas. Pak je fiets en shop lekker lokaal bij ons en de duurzame winkels bij ons in de buurt om eerlijk te winkelen.

Jitske en Gonny

Eigenaresses Sus & So

Ontdek alle verrassingen en mogelijkheden met de GooischePas

Gooische Prijs van Sus & So

De winkel Sus en So in Hilversum stelt een duurzame Gooische Prijs beschikbaar, namelijk een tegoed van €119,- op je eigen GooischePas voor eerlijke spijkerbroek.

Sus & So

Verrassingen
Adres

Bussumerstraat 69
1211 BJ Hilversum

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

035 622 0969

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top