Over De GooischePas

Hoe wij denken en werken

Lokale ondernemers staan onder druk. Wij vinden dat lokale ondernemers in ’t Gooi horen te blijven. Ook maatschappelijke lokale verenigingen en goede doelen hebben het zwaar. Het is voor hen lastig om lokale sponsorgelden te vinden en zo ook het krijgen van vrijwilligers. Dit is essentieel voor de levendigheid van de vereniging en onze lokale omgeving. Wij geloven erin dat als mensen bewuster en meer verbonden zijn met hun eigen omgeving dat we een meer sociale en loyale lokale samenleving krijgen. Een lokaal ecosysteem waarin het leuker is om te winkelen en te consumeren. Met De GooischePas blijft het geld in de regio en gaat het rond tussen inwoners, verenigingen en lokale ondernemers. 

Wat doet De Gooische Pas?

De GooischePas biedt hét tegengeluid en creëert een win-win-winsituatie voor alle betrokken partijen! Ondernemers groeien, regionale doelen worden gesteund en lokaal winkelen wordt leuker. Van alle bestedingen gedaan met De GooischePas wordt automatisch 2% gespaard voor het lokale goede doel (van een vereniging). Dit gespaarde geld komt via De GooischePas van de lokale goede doelen weer terug bij aangesloten lokale ondernemers. Want zo hoort ‘t. 

Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Vanuit dit gedachtengoed verbinden wij ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven en overheidsinstanties in ‘t Gooi en omstreken. Lokale betrokkenheid zit echt in ons DNA. De GooischePas heeft een belangrijke rol in het verbinden van lokale partijen.

Illustratie werking De GooischePas

De GooischePas wordt de verbindende factor tussen de Lokale Helden (de lokale ondernemers), Sociale Helden (maatschappelijke organisaties en goede doel), Loyale Helden (inwoners) en de Zakelijke Helden (bedrijven, organisaties en gemeenten) in ‘t Gooi en omstreken.