De GooischePas - hoe denken wij en hoe werken wij

Lokale ondernemers staan onder druk. Wij vinden dat lokale ondernemers in ’t Gooi horen te blijven. Ook maatschappelijke lokale verenigingen en goede doelen hebben het zwaar. Het is voor hen lastig om  lokale sponsorgelden te vinden en zo ook het krijgen van vrijwilligers. Dit is essentieel voor de levendigheid van de vereniging en onze lokale omgeving.  Wij geloven erin dat als mensen bewuster zijn en meer verbonden zijn met hun eigen omgeving dat we een meer sociale en loyale lokale samenleving krijgen. Een lokale ecosysteem waarin het leuker is om lokaal te winkelen en te consumeren. Met De GooischePas blijft het geld in de regio en gaat het rond tussen inwoners,  verenigingen en lokale ondernemers. 

Wat doet De GooischePas? De GooischePas biedt hét tegengeluid en creëert een win-win-winsituatie voor alle betrokken partijen! Ondernemers groeien, regionale doelen worden gesteund en lokaal winkelen wordt leuker. Van alle bestedingen gedaan met De GooischePas wordt automatisch 2% gespaard voor het lokale goede doel (van een vereniging). Dit gespaarde geld komt via De GooischePas van de lokale goede doelen weer terug bij aangesloten lokale ondernemers. Want zo hoort ‘t. Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. 

Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Vanuit dit gedachtengoed verbinden wij ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven en overheidsinstanties in ‘t Gooi en omstreken. Lokale betrokkenheid zit echt in ons DNA. Zeker in de huidige werkelijk onwerkelijke situatie van Corona, speelt De GooischePas een belangrijke rol in verbinding van lokale partijen.

De afdracht aan de Stichting De GooischePas (voor o.a. ontwikkeling, onderhoud platform en promotie) is in het corona jaar 2020 0% (normaal 3%).  

De GooischePas wordt de verbindende factor tussen de Lokale Helden (de lokale ondernemers), Sociale Helden (maatschappelijke organisaties en goede doel), Loyale Helden (inwoners) en de Zakelijke Helden (bedrijven, organisaties en gemeenten) in ‘t Gooi en omstreken.

 

Scroll naar top