Op wereldreis door Hilversum

Droom je ervan om op reis te gaan en nieuwe bestemmingen te ontdekken? Begin deze zomer in je eigen buurt met een wereldreis door Hilversum. Deze shoppingroute verrast je met internationale smaken en wereldse verhalen. Goede reis!

📍5 stops 🥾1,6 km 🕒25 min

Cest bon speciaalzaak

C’est Bon

📍Gijsbrecht van Amstelstraat 182

Begin je reis bij de ambachtelijke speciaalzaak op de Gijsbrecht. C’est Bon biedt een verzameling smaken van over de hele wereld, van chocolade van onze zuiderburen tot zuidvruchten uit het Middellandse Zeegebied. Wat neem jij voor lekkers mee naar huis?

C’est Bon ➡️

Balthazar Kookwinkel

📍Gijsbrecht van Amstelstraat 154

Het is maar een klein stukje lopen naar de volgende stop. Sla je delicatessen in om thuis wereldse gerechten te koken. Hier vind je bijvoorbeeld traditionele pasta van Italiaanse bodem en goede olie in verschillende smaken. Wist je dat je op de website van de kookwinkel ook heerlijke internationale recepten vindt?

Balthazar Kookwinkel ➡️

Het Olijvenhuis

📍Gijsbrecht van Amstelstraat 132

De Gijsbrecht heeft nog meer smakelijke verrassingen in petto. Op nummer 132 laat Aziz van Het Olijvenhuis je kennismaken met de mooiste olijven en huisgemaakte tapenades. Ook kun je hier terecht voor authentiek Marokkaans aardewerk als finishing touch voor thuis op tafel.

Het Olijvenhuis ➡️

Amin Usman Libris Voorhoeve

Boekhandel Libris Voorhoeve

📍Kerkstraat 77-79

Wandel nu richting het centrum van Hilversum naar Boekhandel Libris Voorhoeve. Of je nu op zoek bent naar een handige reisgids voor je volgende vakantie of een lekker leesboek, de boekhandel opent de deur naar verre oorden, andere culturen en nieuwe avonturen.

Libris Voorhoeve ➡️

Eten en drinken bij Paisan Mediterranean Kitchen

Paisan Mediterranean Kitchen

📍’s-Gravelandseweg 46

Een wereldreis maakt hongerig en dus is het tijd om aan te schuiven bij Paisan Mediterranean Kitchen. Of je nu ‘s middags of ‘s avonds aankomt, mediterraan smullen is hier gegarandeerd. Kies je favoriete gerecht uit het Middellandse Zeegebied of laat je verrassen door verschillende mezzes.

Paisan Mediterranean Kitchen ➡️

Leuk als je het artikel deelt via: