Verras en bedank vrijwilligers

Met een Gooisch Cadeau

de-gooischepas-1.png

Verras of bedank je vrijwilligers en laat ze zelf een Gooisch cadeautje kiezen bij de nu al vele aangesloten lokale winkels, horeca en Gooische zaken. De GooischePas, het leukste en meest lokale cadeau om te geven en te krijgen.

De GooischePas is een lokaal initiatief van de Stichting De GooischePas met als doel het te besteden geld in de regio rond te laten gaan tussen inwoners, lokale ondernemers, bedrijven en lokale goede doelen en (sport)verenigingen. Je steunt met De GooischePas niet alleen lokale ondernemers, maar je spaart ook automatisch voor een lokaal goed doel.

Door als vereniging of maatschappelijke instelling in ’t Gooi je vrijwilligers en/of leden te verrassen met De GooischePas geef je niet alleen het leukste en meest lokale cadeautje dat er is. Je stimuleert met De GooischePas ook de lokale leefbaarheid en economie. Jij steunt de lokale ondernemers en zij sparen namens jou voor een lokaal goed doel, bijvoorbeeld je eigen concrete spaardoel. 

Vrijwilliger helpt man met computer

Personaliseer je cadeau

Wil je jouw vrijwilligers bedanken?

Heeft u met uw vereniging of maatschappelijke instelling interesse in een groot aantal Gooische cadeautjes of wilt u een persoonlijke touch geven aan De GooischePas of een op maat gemaakt Gooisch cadeautje? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per e-mail of telefoon.

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan contact op om samen een Gooisch Cadeau samen te stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Verpakking*