STICHTING DE GOOISCHEPAS

Wie zijn wij?

Wij van mening zijn dat in een lokale samenleving je niet zonder elkaar kunt. Wij hebben elkaar nodig. 

Lokale bestedingen vloeien weg uit ’t Gooi. Dat komt o.a. door online en (inter)nationale bestedingen bij grote retailers en landelijke cadeaukaarten. Door het wegvloeien van lokale bestedingen verdwijnen lokale ondernemers. En dat is niet goed. Als lokale ondernemers verdwijnen, dan heeft dat op veel aspecten een negatieve impact. Minder werkgelegenheid. Minder gezelligheid. Minder sponsoring. Dus het treft uiteindelijk iedereen.

Het doel van De GooischePas is om op lokaal niveau betrokken partijen te laten samenwerken om het lokaal te besteden geld meer rond te laten gaan in plaats van dat het wegvloeit uit ‘t Gooi. Met de lokale cadeaukaarten van De GooischePas wordt lokaal besteden leuker en interessanter gemaakt. Aan De GooischePas zit altijd sparen voor een lokaal goed doel gekoppeld. 

Door het kopen van de lokale cadeaukaarten van De GooischePas ondersteun je de lokale leefbaarheid in vele opzichten. Je steunt de lokale ondernemers en je geeft jezelf of een ander een lokaal cadeau met sociale impact.

Wie zijn wij? De GooischePas is een initiatief van Stichting De GooischePas en GROUPCARD BV. De lokale cadeaukaarten van De GooischePas worden gefaciliteerd door GROUPCARD BV. GROUPCARD BV faciliteert al in tientallen gemeenten soortgelijke programma’s voor gemeenten.

Scroll naar top